Referanser

Se hva kundene sier om Select Bemanning AS!

- Et bemanningsbyrå du kan stole på!

Pilot Utleie

Pilot Utleie har benyttet Select Bemanning som en foretrukken leverandør på innleie av stillasmontører siden 2017.
Vi opplever Select som meget profesjonell samarbeidspartner som har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Select er meget serviceinnstilt og løsningsorienterte, som leverer sertifiserte montører med lang erfaring.

Select fremstår som meget seriøs med stort fokus på at ansatte skal ha det godt og trygt, som igjen gir oss fornøyde og produktive stillasmontører.
Vi kan trygt anbefale Select bemanning som samarbeidspartner.

TFS Entreprenør AS

Select Bemanning har vært hovedleverandør av mannskap til TFS Entreprenør siden 2016. Samarbeidet ble innledet med hovedfokus på rekruttering av blikkenslagere og hjelpearbeidere til daværende drift. TFS Entreprenør har siden etablert seg med egen tømmer- og takavdeling. Select Bemanning var (og er) en av våre viktigste bidragsytere i en spennende vekstfase. Select Bemanning har gitt oss en stødig rekruttering av kvalitetsmannskap. Vi opplever at innleid personell møter på jobb med gode holdninger og at kommunikasjonen internt er god. Innleid personell leveres alltid med alt av nødvendig arbeidsverktøy og kursing. Select Bemanning tar vare på sine ansatte.

Vi i Spennarmering har lang erfaring ved bruk av flere forskjellige bemanningsselskaper, Select Bemanning er en av de vi har best erfaring med. Gode holdninger og god kommunikasjon både fra de innleide og fra administrasjonen. Hos Select blir de utstyrt med riktig verktøy og kursing til arbeidet de skal gjøre, både forskalingssnekkere og hjelpearbeidere.

Er du arbeidssøker?

Registrer din CV